Saturday, January 28, 2012

L O V E

Love is a fairy tale.......


Wednesday, January 25, 2012

Cerita lama dan baru..

Sangat lama tak update blog. Bukan malas..Cuma kekangan masa menghalang saya menulis disini. Semua orang mempunyai masa selama 24 jam..tp 24 jam saya ..aduh...cepat sungguh berlalu... mungkin banyak tidur kot.. (*_^) hahaha.....


Musim persekolahan 2011 pun sudah berakhir.. so far, saya sangat berpuas hati berkerja di SMKSAPJ. Sekolah yang baik, murid pon ok, boss baik.. Cuma segelintir senior yang suka mmbuli junior mcm saya je yg mmbuatkan keje kdg2 jd x best.. adatla..di mana-mana pon junior akn dbuli senior.. tp saya rasa saya tak pernah buli junior saya..hmmm..


Untuk tahun 2012 saya mengharapkan sinar yg lebih baik. Erm..saya akan melanjutkan pelajaran ke UPSI..kali ni ambil Diploma Pendidikan plak. Saya dapat course Sains Pertanian. Memula quite frust sbb bajet dpt matematik..tak pon English.. tak pelah nak wat camne. Redha je.. nanti pegi sekolah pon belum tentu ajar apa option kita.



Master saya? Hahaha...saya akan teruskan. Kalau tak ada apa2 saya hanya tinggal dissertation which is I haven’t start yet. Sangat malas ok nak buat dissertation..ntahlah. doakan yg terbaik buat hamba Allah yg seorang ni ye.


Macam orang gila plus bagus sgt..masuk matrik pastu wat degree keje dpt vss then sambung master sambil jd gstt rezeki murah dlm bidang pendidikan dpt wat diploma..hahaha... Pening!!